De Kleine Speeldoos logo
Geert Van Den Broeck
De Kleine Speeldoos

Geert Van den Broeck

Geert kreeg de microbe voor theater al van kinds af te pakken. Door de zaal rennen, over het podium crossen, repetities meevolgen en vanuit het regiekot meekijken naar de voorstellingen… Hij deed het allemaal. Als tiener mocht hij voor verschillende toneelstukken de muziek mee kiezen en monteren, later ook lichtregies maken.
Ook een eerste plaats bij de Dr. De Gruyter voordrachtwedstrijd mag hij op zijn palmares schrijven. Kortom: Geert was helemaal verkocht om voor zalen vol enthousiaste mensen te staan.

Een leven als acteur stond in de sterren geschreven.

Geert staat op de planken in de producties van 'De Kleine Speeldoos', maar ook bij andere gezelschappen mag hij soms meespelen. Af en toe op tv, in een soap of reclame. Als presentator van een festival of in de jury van een voordrachtwedstrijd. Ook als regisseur kan hij al een heel palmares voorleggen.

Bekijk Geerts acteerprestaties op televisie.

De Kleine Speeldoos - Geert Van den Broeck
De Kleine Speeldoos - Pascale Wouters

Pascale Wouters

Pascale Wouters studeerde drama aan het Conservatorium van Gent (KASK). Ze staat regelmatig op de planken en verschijnt af en toe op uw beeldbuis. Daarnaast volgt ze een opleiding literaire creatie, houdt ze van katten en is de fitness haar tweede thuis.

Voor De Kleine Speeldoos schreef ze 'Door Dik en Dun' en 'Ping Pong'.

Maxime Waladi

Maxime Waladi (°1989) studeert in 2011 af als bachelor in secundair onderwijs Nederlands-Geschiedenis aan het Departement Lerarenopleiding van de Katholieke Hogeschool Leuven. Hij zet zijn studies verder en studeert in 2016 af aan LUCA Drama (Leuven). Als student speelt/danst Maxime bij 'fABULEUS' in 'Kasimir en Karoline' en in 'Sueños'. Hij richt het tijdelijk 'collectief NTP' op (in het kader van 'Onderstroom' van 'fABULEUS') en werkt mee aan de voorstelling 'Faces'. Daarnaast speelt hij mee in de PALEIS-productie 'De zaak van de dieren tegen de mensen'.

Bij 'Action Zoo Humain' helpt hij met de dramaturgie van de productie 'Join the Revolution' (2015). Hij laat zich opmerken en Zouzou Ben Chikha coacht Maxime bij zijn masterproef 'Le Chicon' (2016). Deze productie werd in 2017 verder ontwikkeld en speelt nog tot eind mei 2020.

In 2016 won Maxime de 'Dirk Lauwaertprijs' van LUCA School of Arts met zijn scriptie 'Eeuwig Anders/Le chicon: mijn identiteit op scène'. Een jaar later werd deze gepubliceerd. Recent was Maxime te zien in 'Hoe zal ik het zeggen?' (SHELTER) op VTM, bekroond met een Emmy.

De Kleine Speeldoos - Maxime Waladi
De Kleine Speeldoos - Sander Van den Broeck

Sander Van den Broeck

Sander Van den Broeck wilde eerst wereldkampioen zwemmen worden en daarna ingenieur.

Het vak elektriciteit lag hem echter niet en bij nader inzien vond hij een badmuts toch niet zo lekker zitten.

Toen besliste hij om van zijn hobby zijn studie te maken. Dictie, voordracht en toneel bij de plaatselijke academie, een paar producties bij het jeugdtheater, een aantal deelnames aan voordrachtwedstrijden... Hij had al mogen proeven van het acteren en kreeg honger naar meer.

Zo stroomde hij van De! Kunsthumaniora in Lier en Antwerpen door naar de masteropleiding LUCA-drama in het Lemmensinstituut te Leuven. Daar speelde hij in april 2016 zijn masterproef.

Acteren, zelf schrijven, als theatermaker aan de slag gaan, poppentheater,... Dit zijn een aantal dingen die al op zijn ervaringslijstje staan en hij hoopt dit lijstje bij Theater De Kleine Speeldoos verder uit te kunnen breiden.

Martje Ceulemans

Martje Ceulemans gaat minstens 4 keer per jaar naar de Efteling, is ontzettend geïntrigeerd door Marilyn Monroe en heeft Beyoncé als beste vriendin.

Ze studeerde Germaanse, voelde daar dat theaterbloed kruipt waar het niet gaan kan en ging dan naar de Toneelacademie Maastricht. Bij De Kleine Speeldoos kan ze eindelijk haar droom waarmaken om een échte prinses te zijn.

De Kleine Speeldoos - Martje Ceulemans